28 jun 2018, 23:22

Завинаги 

  Poesía » De amor
376 1 5

Знаех - не може да бъде за дълго:

колкото семе, когато покълва,

колкото трае една топла есен,

колкото думи на някаква песен,

колкото слънчево утро за двама,

Любов е дори,

когато я няма...

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??