Jun 28, 2018, 11:22 PM

Завинаги 

  Poetry » Love
375 1 5

Знаех - не може да бъде за дълго:

колкото семе, когато покълва,

колкото трае една топла есен,

колкото думи на някаква песен,

колкото слънчево утро за двама,

Любов е дори,

когато я няма...

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??