10 may 2021, 8:18  

Завинаги си обич, знай 

  Poesía » De amor, Verso acróstico, Formas graves
755 1 5

Словата си с душевен зов

аз все към теб изпращам, мила.

Магично нежната любов

омайва и ми дава сила.

 

Теб моята съдба открила

е влюбена със красота.

Благоуханно си пленила

едното ми сърце в гръдта.

 

И с порива на пролетта

мечтата ми е окрилена.

Ах, как променя се света!

Милее мисъл откровена.

 

Април бе ти, сега си Май...

Завинаги си обич, знай!

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??