Словата си с душевен зов
аз все към теб изпращам, мила.
Магично нежната любов
омайва и ми дава сила.
Теб моята съдба открила
е влюбена със красота.
Благоуханно си пленила
едното ми сърце в гръдта.
И с порива на пролетта
мечтата ми е окрилена.
Ах, как променя се света!
Милее мисъл откровена.
Април бе ти, сега си Май...
Завинаги си обич, знай!
© Асенчо Грудев Все права защищены