10.05.2021 г., 8:18 ч.  

Завинаги си обич, знай 

  Поезия » Любовна, Акростихове, Строги форми
759 1 5

Словата си с душевен зов

аз все към теб изпращам, мила.

Магично нежната любов

омайва и ми дава сила.

 

Теб моята съдба открила

е влюбена със красота.

Благоуханно си пленила

едното ми сърце в гръдта.

 

И с порива на пролетта

мечтата ми е окрилена.

Ах, как променя се света!

Милее мисъл откровена.

 

Април бе ти, сега си Май...

Завинаги си обич, знай!

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??