5 ene 2006, 20:44

завинаги твой 

  Poesía
1227 0 1
Дните  са тежки ,
а нощите тъмни
Всичко свърши ,
погребахме се с упоритост
Все още ме гониш
в съня ми 
Сънувам косите ти,
по - ярки
от огъня в сърцето ми
А във всяка сълза
виждам отражението
на моята красива луна
Само за да ми припомни
колко много загубих
Липсваш ми , мила
Няма да е далеч деня ,когато
ще съм изчезнал 
от този мрачен свят
Но въпреки това
завинаги твой !

© Христо Аврамов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много тъжно, но пък много истинско...
Propuestas
: ??:??