25 oct 2008, 9:32

Зависима 

  Poesía » De amor
1551 0 5
 

През вените ми мина бързо,

като доста силен алкохол.

Старите ми рани ти превърза,

премахна и любовния ми главобол.

 

Отпуснах се на стола, който се люлее,

очи затворих... и поех си дъх.

Изведнъж усетих странен полъх,

аромат на ягоди с ванилов вкус.

 

Промилът нараства във кръвта ми,

сърцето спира да тупти...

Изпадам във редица от екстази,

душата ми към теб се пристрасти...

© Ангелина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??