6 ene 2018, 23:10

Завист 

  Poesía
2334 17 51

Една дъждовна капка се срамува

защото Слънцето любовно я целува.

Добрата Вселена видя

и им подари шарена дъга.

И... светът човешки завидя!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??