Jan 6, 2018, 11:10 PM

Завист 

  Poetry
2324 17 51

Една дъждовна капка се срамува

защото Слънцето любовно я целува.

Добрата Вселена видя

и им подари шарена дъга.

И... светът човешки завидя!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??