5 abr 2008, 18:18

Завръщам се 

  Poesía
517 0 3
Завръщам се.
Измислената ми привързаност
привърши.
Увисна вик - болезнено нестроен.
Очите ти - Тя затвори.
Бучица нежност ти хвърлих.
Разлая се клюката
и сънят ми изпука.
Върнах се -
преродена в любов.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??