3 sept 2009, 22:03

Завръщам се 

  Poesía
646 0 12

Завръщам се, липсвах ти, нали?

Аз бях в онези мисли,

загръщащи самотните ти дни.

 

Завръщам се, очакваш ме, нали?

Аз бях онази птица,

зареяна във твоите мечти.

 

Завръщам се, копнееш ме, нали?

Аз идвам като топъл прилив,

донасящ нежност на вълни.

 

Завръщам се, ела и ме срещни!

Аз изгрев слънчев съм,

отново галещ твоите очи.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??