Sep 3, 2009, 10:03 PM

Завръщам се 

  Poetry
647 0 12

Завръщам се, липсвах ти, нали?

Аз бях в онези мисли,

загръщащи самотните ти дни.

 

Завръщам се, очакваш ме, нали?

Аз бях онази птица,

зареяна във твоите мечти.

 

Завръщам се, копнееш ме, нали?

Аз идвам като топъл прилив,

донасящ нежност на вълни.

 

Завръщам се, ела и ме срещни!

Аз изгрев слънчев съм,

отново галещ твоите очи.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??