22 oct 2010, 12:46

Завръщане 

  Poesía » Otra
725 0 11

Върху небесно петолиние

редят се облачета-ноти.

На крехки палми и маслини

южнякът клонките бризи.

Егея, мраморна и дивна,

посреща ни в Александрополис

с приятелското "Я сас, фили!",

с усмивката на Архонди!

И гръмва гръцкото сиртаки,

запяват морските вълни...

Мил спомен лятото изпрати

с усмивката на Архонди!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??