22.10.2010 г., 12:46 ч.

Завръщане 

  Поезия » Друга
721 0 11

Върху небесно петолиние

редят се облачета-ноти.

На крехки палми и маслини

южнякът клонките бризи.

Егея, мраморна и дивна,

посреща ни в Александрополис

с приятелското "Я сас, фили!",

с усмивката на Архонди!

И гръмва гръцкото сиртаки,

запяват морските вълни...

Мил спомен лятото изпрати

с усмивката на Архонди!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??