28 oct 2015, 8:44

Завръщане 

  Poesía » Otra
297 0 7


Завръщане


Страстта изпи с очите си мига,

а той-наясно с нейните кроежи,

посрещна слънчевата светлина

за да я пита как си и къде си.

 

Шуми с отлитащите си листа

романът вечен като кръговрата.

Отново в корена на своите стебла

завръщат се да презимуват

поривите на живота. 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??