28.10.2015 г., 8:44 ч.

Завръщане 

  Поезия » Друга
301 0 7


Завръщане


Страстта изпи с очите си мига,

а той-наясно с нейните кроежи,

посрещна слънчевата светлина

за да я пита как си и къде си.

 

Шуми с отлитащите си листа

романът вечен като кръговрата.

Отново в корена на своите стебла

завръщат се да презимуват

поривите на живота. 

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??