Другият свали ми
всички звезди от небето,
другият иска
да съм щастлива с него,
аз мисля как да се
върна при тебе.
Другият подари ми мечти,
обеща да ги сбъдне,
но мечтата ми си ти
и някога ще се завърна.
Кълна се...
Защото не мога,
тези чувства са по-силни от мен,
не искам да се боря,
искам само теб.
Другият свали ми всички звезди,
те са бледи, не блестят,
моята звезда си ти,
най-ярката в нощта.
Един ден ще се завърна,
ще зарежа всичко,
за да те прегърна
и обичам.
© Богдана Маринова Todos los derechos reservados