Aug 18, 2013, 10:48 PM

Завръщане 

  Poetry » Love
550 0 3

Другият свали ми 

всички звезди от небето,

другият иска

да съм щастлива с него,

аз мисля как да се

върна при тебе.

 

Другият подари ми мечти,

обеща да ги сбъдне,

но мечтата ми си ти

и някога ще се завърна.

 

                                  Кълна се...

 

 

Защото не мога,

тези чувства са по-силни от мен,

не искам да се боря,

искам само теб.

 

Другият свали ми всички звезди,

те са бледи, не блестят,

моята звезда си ти,

най-ярката в нощта.

 

Един ден ще се завърна,

ще зарежа всичко,

за да те прегърна

и обичам.

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??