3 dic 2007, 10:12

Завръщане 

  Poesía » Otra
824 0 23
 

Завръщане

 

Краката ми сами вървят

назад към бащината къща.

Снежинки  - спомени валят,

духът ми скитник се завръща.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??