26 jun 2008, 9:34

Завръщане 

  Poesía » Otra
541 0 9
 
  • Болеше ме сърцето. От вчера.
  • И настроението - покачваше се надолу.
  • Гледах облаците, полепнали по ръцете ми -
  • капчици мъка от спомени...
  • Искам да се науча да спирам сърцето си,
  • някъде помежду болката и щастието.
  • Да не удря поне няколко седмици,
  • а може и мъничко по-нататък.
  • Ще си отхапя тогава от Нищото
  • едър залък. И ще го сдъвча. За себе си.
  • Ще го изплюя после върху луната,
  • за да стане половинката-месец.
  • И ще си тръгна обратно по стъпките,
  • дето чертаят пътя до мама.
  • Бавно ще дишам, та да ми стигне въздухът.
  • За да си ида. И да ме няма...

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??