Завръщане в утрото -
без теб,
ще е странно и
горест изпълва душата...
Завръщане без теб,
о, болка през смях,
как лесно ме пусна,
за миг се замислих на прага,
но
завръщане без теб - в мига на забрава
и болка,
не сбърках,
но
пак ме прогаря и облаци давят моето утро,
кървавозлатни, изящни до лудост...
До кокал захапва и пак ме разкъсва,
не сбърках
и
сладостни сълзи обливат тъгата,
изправям се,
ще е странно,
боли ме,
ще се завърна без теб,
да, знам, че не сбърках
и пареща болка в кръвта ми пулсира...
01.02.2019
© Teddy Daniel K. Todos los derechos reservados