2.02.2019 г., 0:09 ч.

Завръщане без теб 

  Поезия » Бели стихове
523 0 0

Завръщане в утрото - 

без теб,

ще е странно и

горест изпълва душата...

Завръщане без теб,

о, болка през смях,

как лесно ме пусна,

за миг се замислих на прага,

но

завръщане без теб - в мига на забрава 

и болка,

не сбърках,

но

пак ме прогаря и облаци давят моето утро,

кървавозлатни, изящни до лудост...

До кокал захапва и пак ме разкъсва,

не сбърках

и

сладостни сълзи обливат тъгата,

изправям се,

ще е странно,

боли ме,

ще се завърна без теб, 

да, знам, че не сбърках

и пареща болка в кръвта ми пулсира...

01.02.2019

 

 

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

На Ч.Н

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??