Добър ден, приятелю,
днес измислих
една приказка...
За две души,
едно цяло
един - плам,
изгряха - там някъде
в далечината...
Къде? - ще попита някой,
там - далеч - в безкрая,
сред милионите звезди,
галактики - космос,
там приказката се роди...
Имаше война,
кога?...
Когато споменът угасна,
едно слънце избухна,
в пламъци огнени,
една земя - изгоря,
един живот - умря,
само споменът остана,
но кой си спомня
за тях сега,
не зная...
26.12.2009г
© Сириус Надежда Todos los derechos reservados