27 дек. 2009 г., 11:14

Здравей 

  Поэзия » Философская
643 0 9

Добър ден, приятелю,
днес измислих
една приказка...

За две души,
едно цяло
един - плам,
изгряха - там някъде
в далечината...

Къде? - ще попита някой,
там - далеч - в безкрая,
сред милионите звезди, 
галактики - космос,
там приказката се роди...

Имаше война,
кога?...

Когато споменът угасна,
едно слънце избухна,
в пламъци огнени,
една земя - изгоря,
един живот - умря,
само споменът остана,
но кой си спомня
за тях сега,
не зная...

26.12.2009г

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??