26 dic 2008, 19:40

Здравей 

  Poesía » De amor
692 0 11
Здравей

Ако се срещнем сред тълпите,
сред шумното хорско море,
ще се познаят ли душите,
ще пропусне ли удар сърце?

Ще се погледнат ли очите
с надежда и безмълвен вик -
събрал копнежа на мечтите:
Здравей - най-после те открих!

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??