Dec 26, 2008, 7:40 PM

Здравей 

  Poetry » Love
691 0 11
Здравей

Ако се срещнем сред тълпите,
сред шумното хорско море,
ще се познаят ли душите,
ще пропусне ли удар сърце?

Ще се погледнат ли очите
с надежда и безмълвен вик -
събрал копнежа на мечтите:
Здравей - най-после те открих!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??