13 jul 2011, 23:18

Здравей, има ли кой да те обича? 

  Poesía » De amor
643 0 1

Изпълнена с мисли, пак ще почукам на твойта врата,

А там прашна ще ми отвори една стара жена.

Очите ù ще са нейде изгубени от плач,

Лицето  ù посърнало едва ще се усмихне.

И тогава, след поредното ,,Здравей, има ли кой да те обича?”,

Ще разбера, че тази жена съм аз.

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??