Jul 13, 2011, 11:18 PM

Здравей, има ли кой да те обича? 

  Poetry » Love
646 0 1

Изпълнена с мисли, пак ще почукам на твойта врата,

А там прашна ще ми отвори една стара жена.

Очите ù ще са нейде изгубени от плач,

Лицето  ù посърнало едва ще се усмихне.

И тогава, след поредното ,,Здравей, има ли кой да те обича?”,

Ще разбера, че тази жена съм аз.

© Мариела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??