Дали животът е магия, На Мария Янакиева
или илюзия красива...
Каквото и да е, Мария,
живей го все така щастлива.
И нека слънцето разплита
за теб лъчите си горещи.
Луната, кръгла като пита,
да ти вещае нови срещи.
На всички грижи да си чужда.
Усмивки в дните ти да има.
В очите огън да събужда,
любов, със нищо несравнима.
Дали подарък ни е свише,
дали животът е магия -
не може в стих да се опише...
Привет от мен! Здравей, Мария!
© Димитър Никифоров Todos los derechos reservados