2.05.2012 г., 9:39 ч.

Здравей, Мария 

  Поезия
6536 0 10

Дали животът е магия,                        На Мария Янакиева

или илюзия красива...                          

Каквото и да е, Мария,

живей го все така щастлива.


И нека слънцето разплита

за теб лъчите си горещи.

Луната, кръгла като пита,

да ти вещае нови срещи.


На всички грижи да си чужда.

Усмивки в дните ти да има.

В очите огън да събужда,

любов, със нищо несравнима.


Дали подарък ни е свише,

дали животът е магия -

не може в стих да се опише...

Привет от мен! Здравей, Мария!

 

© Димитър Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??