1 jun 2007, 16:04

Здравей, ваканция! 

  Poesía
5125 0 5
                           На Борислав-младши

                      Обичам внучето си сладко.
                       Хубаво ми е, когато ме прегръща,
                       защото в детството на своя татко
                       и в офейкалата младост то ме връща.
                      

Изтърколи се учебната година,

от как децата ни са ученици.

И положителни емоции ще има

от свидетелства, изпълнени с шестици.


Ваканцията от утре е на власт,

програмата й включва весели игри.

На есен ще са в следващ клас,

пораснали и по-добри.


А тя е нещото  чудесно,

защото времето за всичко стига,

ако искат на есен да им бъде лесно,

да прочетат по някоя и друга книга!

 

Пожелавам на децата
спокойно и незабравимо лято!
До морето, или в планината
на тях и на приятелското ято!

© Цанка Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??