Изтърколи се учебната година,
от как децата ни са ученици.
И положителни емоции ще има
от свидетелства, изпълнени с шестици.
Ваканцията от утре е на власт,
програмата й включва весели игри.
На есен ще са в следващ клас,
пораснали и по-добри.
А тя е нещото чудесно,
защото времето за всичко стига,
ако искат на есен да им бъде лесно,
да прочетат по някоя и друга книга!
© Цанка Митова All rights reserved.