5 ene 2020, 12:31

Земна 

  Poesía
335 0 0

земна несрета —
в хартия превърнати
толкоз дървета

 

що за просвета —
в хартия изчезващи
толкоз дървета

 

.....................................

 

земеотнета
е горската площ и от
пустош подета

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??