15 feb 2011, 18:51

Земя! 

  Poesía » Otra
447 0 0

Планетата наша се казва Земя,
облечена в синьо-зелено,
чудна и жива е тя.

В редицата стройна
тя е трета подред
и в нея с надежда живее всеки човек.

Разум небесен създаде тоз свят,
чуден, прекрасен и таен за нас.

Земята е жива, тя е наш дом,
закон е за всички
да паднем в поклон.

© Спаска Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??