10 feb 2011, 11:37

Зима 

  Poesía » Del paisaje
464 0 2

Бяла е зимата, бяла,

като косите на древен мъдрец.

Невинност и чистота е събрала,

като в невестин венец.

 

Чисто и светло е всичко,

няма ни фалш, ни лъжа.

Сама на небето звездичка

намига ми да не тъжа.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??