10.02.2011 г., 11:37 ч.

Зима 

  Поезия » Пейзажна
463 0 2

Бяла е зимата, бяла,

като косите на древен мъдрец.

Невинност и чистота е събрала,

като в невестин венец.

 

Чисто и светло е всичко,

няма ни фалш, ни лъжа.

Сама на небето звездичка

намига ми да не тъжа.

© Валентина Лозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??