15 dic 2018, 15:51

Зима 

  Poesía
338 0 0

И през зимата може да се случи -

пътникът да спре пред твоята врата.

Ако е ангел - ще носи светлина

и твойта доброта ще се отключи.

Да срещне тебе - дълго той е чакал.

Зима е и слънцето залязва.

По очите ти ще го познаеш -

две огънчета, светещи във мрака.

 

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??