1 nov 2009, 19:14

Зима 

  Poesía
731 0 14

 

 

 

Такава е, очаквано нетрайна.

Вали и трупа,

после се топи...

Вали безотговорно.

В кал и скука.

Изкуствено дори вали.

И в малките снежинки даже

трупът на куче

не е труп...

Аз тази зима я познавам.

И вдишвала съм я...

Сезонна не е тази зима.

На бас се хващам,

че е само смут!

Очакваната,

нетърпима зима,

е само дребен,

синтетичен студ...

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??