3 feb 2009, 21:45

Зима 

  Poesía » De amor
660 0 2

       Зима

 

Седя навън

под зловещата мъгла.

Всичко беше като сън,

а в очите ми - тъга.

 

Изгубих любовта,

в мен настъпи зима…

Всичко някак ще отмине,

пак ще дойде пролетта.

© Теди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??