Feb 3, 2009, 9:45 PM

Зима 

  Poetry » Love
662 0 2

       Зима

 

Седя навън

под зловещата мъгла.

Всичко беше като сън,

а в очите ми - тъга.

 

Изгубих любовта,

в мен настъпи зима…

Всичко някак ще отмине,

пак ще дойде пролетта.

© Теди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??