29 oct 2014, 7:55

Зима вече наближава 

  Poesía » De amor
362 0 0

Зима вече наближава, 

всеки мисли как да оцелява. 

Птиците отлитат си на юг,

а хората остават тук. 

Студ сковава цялата земя,

а тъгата е все още гост на моята душа. 

Но и нейният ред ще дойде 

щом звънецът звънне 

и ги видя на вратата, 

обичаните двама братя. 

Както и щом пристигнат със самолети, влакове, коли

моите приятели добри.

И тогава щастие ще намеря, 

а една усмивка ще е моята победа.

© Цветелин Минзухаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??