12 ene 2008, 20:44

Зимна радост 

  Poesía » Otra
988 0 0
Сняг навън се тихо трупа, време е да хапна супа,
че моят нос студ не обича и веднага се разтича.
Времето навън е леко хладно, жалко, че и вкъщи нямам парно,
ще си мръзна яко тая зима, а имам даже сняг да рина...

Ах, кога ще дойде този ден, да видя аз снега стопен,
на морето с халба бира - може и на язовира,
да си гледам залеза във водата, да си клатя аз краката,
ей така обичам аз, радостта от зимата оставям на вас...

© Христо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??