Зимни криле
крехки като
пеперуди от лед....
Чупят се, не могат да летят-
без нежност....
Прибираш ги в себе си...,
а там се стоплят
и стават сълзи....
от любов....
автор: Моник Валерѝ
дата: 15/02/2017 г.
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados