16.02.2017 г., 21:01 ч.

Зимни криле 

  Поезия » Друга
341 1 2

 

Зимни криле 
крехки като
пеперуди от лед....
Чупят се, не могат да летят- 
без нежност....
Прибираш ги в себе си...,
а там се стоплят
и стават сълзи....
от любов....

 

 

автор: Моник Валерѝ
дата: 15/02/2017 г.

© Моника Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??