Feb 16, 2017, 9:01 PM

Зимни криле 

  Poetry » Other
398 1 2

 

Зимни криле 
крехки като
пеперуди от лед....
Чупят се, не могат да летят- 
без нежност....
Прибираш ги в себе си...,
а там се стоплят
и стават сълзи....
от любов....

 

 

автор: Моник Валерѝ
дата: 15/02/2017 г.

© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??