20 ene 2010, 13:23

Зимно 

  Poesía » Otra
686 0 28
Снегът затрупа
всички пътища
към мен.  
Сърцето ми
като в хралупа
жадува  
слънчев ден.
Но вятърът
ми е приятел,
любовни думи
ми шепти...
И някак  
в тъмнината
по-малко
ме боли.  

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??