20.01.2010 г., 13:23 ч.

Зимно 

  Поезия » Друга
682 0 28
Снегът затрупа
всички пътища
към мен.  
Сърцето ми
като в хралупа
жадува  
слънчев ден.
Но вятърът
ми е приятел,
любовни думи
ми шепти...
И някак  
в тъмнината
по-малко
ме боли.  

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??