12 nov 2007, 13:05

Зимно 

  Poesía » Del paisaje
1133 0 6
 

Падна бялото на двора,

сняг засипа есенни листа,

клоните увиснаха в умора,

изрисуваха стъклата на цветя.

 

Плачещи са снежните конфети,

капещи върху гореща длан

и попива бялото, в сърцето свети

с усещането за божествен план.

 

Мъничка снежинка пада

неповторима, в чиста красота,

с формите на  нежно цвете.

Зимата рисува пролетта.

 

© Петя Данаилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??