27 ene 2019, 23:00  

Зимно ми е... 

  Poesía » Filosófica
1002 1 0

Зимно ми е, но не плача, 
лед сковал е моето сърце, 
окови тежки бавно влача, 
стиснал аз в юмрук ръце. 

 

Зимно ми е ала със здрача, 
падам на суровата земя, 
дошло е време да заплача, 
нощта заглъхна, сякаш онемя. 

 

Зимно ми е, но сълзи горещи 
леда без жал ще разтопят 
и демоните в мен се борещи,
за всяка грешка ще простят. 

 

Зимно ми е ,ала вече радостно, 
очи отворих за света красив, 
като бебе малко, жизнерадостно, 
мога аз да съм щастлив! 

 

© Ралица Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Зимата през моя поглед »

25 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??