6 ene 2008, 7:51

Зимно настроение 

  Poesía » De amor
560 0 21

Зима  е...

Вали.

Зима е  и  в  нашите  очи.

Зима  е  накрая  на  света.

Зима  е,  това  не  е  беда.

 

 

 

Зима  е,  защото  си  до  мен,

тъжно  е  и  малко  обозримо,

бъдещето  се  твори  от  мен

няма  ли  ни,  или  пък  ни  има?

 

 

 

Зима  е...

В  косите  ми  вали,

бялото  ме  покорява,

пари  ме,  дори  боли,

във  очите  е  печал,  а  не  жарава.

 

 

 

Зима  е...

Вали.

Зима  е  във  ритъма  на  душите  ни.

Зимата  ни  покори,

хайде  да  изтриеш  сълзите  ми.

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??